Kundservicemedarbetare

Kundservicemedarbetare

Stockholm

Visstidsanställning

Uthyrning

Publicerad 30 May

Ansök nu


Är du i början av din karriär och grym på att kommunicera digitalt? Har du dessutom lätt för att sätta dig in i nya datasystem och tycker kundkontakt är kul? Perfekt, då är det dig Vimla vill ha som sin nya kollega och kompis!

Vad erbjuder vi?
•En spännande arbetsplats fylld med unga, kreativa själar som brinner för gemenskap, service och resultat

•Utveckling inom rollen som Kundservicemedarbetare, med stöd från erfarna kollegor som delar med sig av sina kunskaper

•En heltidstjänst med regelbundna kontorstider, måndag till fredag och möjlighet att jobba hybrid

Detta är ett vikariat på minst 6 månader med chans till förlängning, du blir anställd på 2Complete men arbetar ute hos Vimla som har sitt kontor i Solna. Startdatum för tjänsten är i augusti och arbetstiderna är förlagda måndag till fredag 08:00-17:00.Vem söker vi?
•Du har tidigare erfarenhet av kundbemötande, meriterande om du har erfarenhet från telefonförsäljning eller kundtjänst

•Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

•Du är snabb, nyfiken och social

•Du har fingrar som flyger fram över tangentbordet

•Du visar gärna framfötterna och är en ödmjuk men tävlingsinriktad person

Som person har du lätt för det kommunikativa och sociala eftersom mycket av arbetsuppgifterna är kundbemötande via chatt, mejl samt telefonsamtal. Vidare ser vi att du är en öppensinnad person som är minst lika taggad på att bli en del av Vimla-gänget, som Vimla är på att välkomna dig!

Vad innebär rollen?
Hos Vimla är ingen dag den andre lik, men här är en glimt av hur en av många arbetsdagar kan se ut:

En härlig start på morgonen med prat och skratt tillsammans med dina kollegor, där ni delar erfarenheter och idéer. Hos Vimla tror man på teamwork och välkomnar alltid nya tankar samt feedback.

Förmiddagar med schyssta chattar och felsökningar tillsammans med Vimlas fantastiska användare. Om du inte redan är expert på de tekniska aspekterna så kommer du snart att bli det, i takt med att du dagligen interagerar med Vimlas supporttekniker.

Lunchraster i Vimlas alldeles egna matsal där det oftast bjuds på kortspel och annat skoj! Sa vi att de också har ett nästintill oändligt lager av popcorn? Den perfekta pausen i arbetet!

Sköna eftermiddagar med ännu mer chatt, mail och kanske till och med ett och annat kundsamtal.

Ser du dig själv trivas hos Vimla? Då skickar du in din ansökan snarast! Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum för ansökan. Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult.

2Complete
Varför skall du bli konsult hos oss?

Som konsult hos oss omfattas du alltid av kollektivavtal. Detta ger dig bland annat avtalsenliga villkor gällande semester, pension, lön och friskvårdsbidrag.

Vi är din partner i arbetslivet. Som konsult får du utöver din chef på arbetsplatsen även en engagerad konsultchef vars främsta fokus är att se till att arbetsplatsen och rollen du befinner dig i är den perfekta matchen för dig och din utveckling.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är även utnämnt till Gasellföretag 2022. En utmärkelse som tilldelas Sveriges mest hälsosamma och snabbast växande företag.

Skicka in din ansökan senast 28 June

Ansök nu
Har du frågor om tjänsten?

Kontakta mig så löser vi det tillsammans

Alexandra Carning
Alexandra Carning
alexandra.carning@2complete.se

Dela annons