Spontanansökan

Skicka in en spontanansökan för att bli en del av ett större nätverk och ge dig själv framtida karriärmöjligheter. Våra kunder är alltid på jakt efter nya talanger!


Interimskonsulter

Är du specialist med egen företagsverksamhet? Vi kopplar samman dig med spännande interimsuppdrag hos våra kunder. Gör en spontanansökan idag för att bli en del av vårt nätverk.

Ansök här

Tekniker & Elektriker

Ditt tekniska kunnande är en kraftfull resurs. Genom att göra en spontanansökan kan du vara steget före när ett behov dyker upp hos en av våra kunder.

Ansök här

Chefer & Specialister

Maximera din ledar- eller specialistpotential. Genom att göra en spontanansökan har du ett försteg till dom bästa karriärmöjligheterna hos våra kunder.

Ansök här

Kundservice & Administration

Våra kunder ser väldigt olika ut, allt ifrån internationella koncerner till lokala familjeföretag. Gör en spontanansökan hos oss för att ge dig själv nya karriärmöjligheter.

Ansök här

Säljare

Sök din drömkarriär inom försäljning idag! Oavsett din nivå, vi har möjligheterna. Gör en spontanansökan här.

Ansök här

Allmän spontanansökan

Vi har mängder med uppdrag och tjänster hos våra kunder som inte alltid publiceras som en jobbannons. Skicka in en spontanansökan för att bli en del av ett större nätverk och ge dig själv framtida karriärmöjligheter. Våra kunder är alltid på jakt efter nya talanger!

Ansök här