Kundservice i Uppsala

Kundservice i Uppsala

Uppsala

Tillsvidareanställning

Uthyrning

Publicerad 20 May

Ansök nu


Att hjälpa människor är det bästa jobbet man kan ha. Håller du med? Om du gör det, och vill arbeta på en spännande arbetsplats i stor utvecklingsfas, är det dig vi söker. Hos vår kund i Uppsala hittar du ett engagerat, härligt och professionellt team med stora utvecklingsmöjligheter.

Vad erbjuder vi?
Vi är ständigt på jakt efter nya stjärnor inom Kundservice. Hos vår kund i Uppsala kommer du att hjälpa kunderna genom deras frågor. Du kommer till en arbetsplats med en genomtänkt uppstart för en lång karriär där du får hjälpa verksamheten att ständigt utvecklas samtidigt som de kommer att göra detsamma för dig.

Tjänsten är en inledande bemanning över sommaren med goda möjligheter till förlängning och även rekrytering. Du kommer att behöva arbeta stora delar av industrisemestern för att täcka upp för redan planerade semestrar.

Vem söker vi?
Vi vill komma i kontakt med dig som älskar att hjälpa människor och har funderat på en utpräglad karriär inom service och bemötande. Känslan i ett bra bemötande kommer till största del från dig som person. Tillsammans med uppsatta riktlinjer och verktyg blir detta en oslagbar kombination. Vi vill tala med dig oavsett om du har längre erfarenhet från service eller om du är i starten av din karriär.

Vad innebär rollen?
Du kommer att arbeta som Kundservicemedarbetare där dina uppgifter består av att ta emot och besvara inkommande samtal och mejl. Du kommer att arbeta i ett härligt team där ni tillsammans erbjuder kunderna den bästa lösningen på deras frågor.

Vi söker dig som gillar service, kundkontakt och som trivs i telefon. Du motiveras av att arbeta ihop med ditt team och är som person driven, engagerad och redo för alla utmaningar!

Är du intresserad av tjänsten är du mer än välkommen att skicka din ansökan. Har du frågor kan du kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson.2Complete
Varför skall du bli konsult hos oss?

Som konsult hos oss omfattas du alltid av kollektivavtal. Detta ger dig bland annat avtalsenliga villkor gällande semester, pension, lön och friskvårdsbidrag.

Vi är din partner i arbetslivet. Som konsult får du utöver din chef på arbetsplatsen även en engagerad konsultchef vars främsta fokus är att se till att arbetsplatsen och rollen du befinner dig i är den perfekta matchen för dig och din utveckling.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är även utnämnt till Gasellföretag 2022. En utmärkelse som tilldelas Sveriges mest hälsosamma och snabbast växande företag.

Skicka in din ansökan senast 9 June

Ansök nu
Har du frågor om tjänsten?

Kontakta mig så löser vi det tillsammans

Joel Claeson
Joel Claeson
joel@2complete.se

Dela annons