Vi hjälper er rekrytera kundtjänst

Behöver ni stärka er kundtjänstavdelning med kompetenta medarbetare? Vi har över 10 års erfarenhet av att leverera skräddarsydda lösningar inom rekrytering och bemanning.

Rätt person till rätt företag

Hjärtat i er verksamhet

Behovet av en välfungerande kundtjänst kan inte övervärderas. Det är hjärtat i varje framgångsrik verksamhet och avgörande för att bygga långsiktiga relationer med kunderna. Här på 2Complete förstår vi vikten av att ha rätt personer på plats för att leverera enastående service och skapa lojala kunder.

Era unika behov

Vi förstår att varje företag har unika behov och krav när det gäller kundtjänstpersonal. Därför tar vi oss tid att verkligen lära känna er organisation. Vi skräddarsyr en rekryteringsprocess som är perfekt anpassad för er verksamhet.

Långsiktiga lösningar

Våra rekryterare har över 15 års erfarenhet av att rekrytera allt från grundläggande kundservice till avancerad IT-support och är experter inom kundtjänstbranschen. Vi förstår utmaningen och vikten av långsiktiga anställningar för att bygga starka team.

Bemanna er kundtjänstavdelning tillsammans med oss

Bemanna er kundtjänstavdelning tillsammans med oss

Expertis och Erfarenhet
Skräddarsydda Lösningar
Kvalitet och Tillförlitlighet

Vi bemannar Telenors kundtjänst

"Vi har haft ett nära samarbete med 2Complete sedan 2016. De känner Telenor på djupet och har inblick i vår företagskultur på ett sätt som annars kan vara svårt att greppa. Det är en stor fördel för oss att de kan förmedla en rättvis bild av vårt företag och därmed välja rätt kandidater för tjänsterna." -Christoffer Lundström.

Läs mer om samarbetet

Specialister på rekrytering: Kundtjänst

Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa just er verksamhet? Tveka inte på att ta personlig kontakt med någon från vårt team idag!

Thomas Böhmer
Thomas Böhmer

CEO & Founder

073 - 678 79 10thomas.bohmer@2complete.se
Mattias Kindhag
Mattias Kindhag

Head of Sales & Co-founder

076 - 010 12 75mattias.kindhag@2complete.se
Joel Claeson
Joel Claeson

Senior Recruiter & Founder

070 - 497 55 18joel.claeson@2complete.se

Lång erfarenhet av rekrytering till kundtjänst

Vår långa erfarenhet inom kundtjänstrekrutering ger oss ett unikt perspektiv och förmågan att snabbt identifiera den bästa talangen för varje specifik situation. Vi förstår de unika krav som varje kundtjänstroll medför och hur dessa påverkar er verksamhet. Vår erfarenhet och expertis har resulterat i många nöjda kunder. Du är välkommen att utforska våra kundcase för att se hur vi kan stödja även ditt företags tillväxt.

Hör från våra nöjda kunder