Vi är ett av sveriges snabbast växande företag!
Insights
02 November 2022

Vi är ett av sveriges snabbast växande företag!

Vi på 2Complete är stolta över att meddela att vi har tilldelats det prestigefyllda Gasellpriset 2022 av Dagens industri. Det här priset uppmärksammar de företag som uppvisar enastående tillväxt och framgång inom sina respektive branscher. Vår utmärkelse som Gasellföretag är ett erkännande av vårt starka engagemang och våra nyskapande prestationer. Låt oss ta en närmare titt på hur 2Complete har utmanat och förnyat rekryteringsbranschen och vad detta pris innebär för vår framtid.

 

2Complete – En Gasellvinnare.

Sedan år 2000 har Dagens industri belönat företag som har visat enastående tillväxt med Gasellpriset. 2Complete är stolta över att vara en av de utvalda få som har uppfyllt alla kriterier för att erhålla detta prestigefyllda pris. Dessa kriterier innefattar en nettoomsättning som överstiger 10 miljoner kronor, minst tio anställda, och en stadig ökning i omsättning under de senaste tre åren. Våra prestationer är en bekräftelse på 2Completes pålitliga och innovativa närvaro i branschen.

 

Förnyelse och Utmaning i Rekryteringsbranschen.

För oss på 2Complete handlar Gasellpriset om mer än bara siffror. Det är ett erkännande av vår passion, professionalism och dedikation till att förnya och utmana rekryteringsbranschen. Genom att våga tänja på gränserna och omfamna förändring har vi skapat en unik plattform som ger resultat. Detta bekräftas av vår VD, Thomas Böhmer, som säger:

 

“Vi har en förmåga att betrakta kriser som möjligheter, att satsa oss igenom föränderliga tider och agera offensivt. Vi är otroligt glada och stolta över att vara ett av Sveriges snabbast växande och mest lönsamma företag.”

 

 

Framtiden för 2Complete.

Gasellpriset 2022 är inte bara en utmärkelse, det är en förpliktelse. Vi på 2Complete ser fram emot att fortsätta vår snabba tillväxt och utveckla innovativa lösningar inom rekryteringsbranschen. Genom att våga och agera på våra visioner har vi visat att framtiden tillhör de som är beredda att utmana status quo.

Gasellpriset 2022 för 2Complete bekräftar att förnyelse och utmaningar är nyckeln till framgång i rekryteringsbranschen. Det är en berättelse om att våga satsa och skapa en ljusare framtid, och vi på 2Complete är i spetsen för denna resa.