“Samarbetet med 2Complete var väldigt värdefullt för att hitta rätt kompetens”
Kundcase
03 October 2023

“Samarbetet med 2Complete var väldigt värdefullt för att hitta rätt kompetens”

Efter ett lyckat samarbete där vi har hjälpt Sveriges unga akademi att hitta en ny kollega i rollen som ‘Ansvarig utåtriktad verksamhet’, träffade vi beställande kund, Sverker Lundin, VD på Unga Akademin, för en kort intervju.

 

Berätta lite om Unga Akademin som arbetsplats. Finns det några unika förmåner eller företagskulturella drag som du tycker särskilt om? 

 

Det är definitivt en unik arbetsplats; vår verksamhet samlar ett urval av de mest framstående yngre forskarna från alla vetenskapliga fält. Vi arbetar nära dem i det dagliga arbetet med att stötta och förverkliga deras visioner. Världen har upplevt flera kriser de senaste åren. Det är en styrka inom den ideella sektorn att få arbeta ‘hands-on’ med positiv samhällsförändring och att uppleva den starka känslan av driv och utveckling.

 

Vad är det som har gjort uppdraget inom kompetensförsörjning mellan 2Complete och Unga Akademin så framgångsrikt?

 

Vi har som sagt en mycket unik verksamhet och blir därför en annorlunda kund, jag tycker att ni har varit mycket flexibla genom hela processen. Jag vill tro att det är ganska komplext att presentera oss som arbetsplats för kandidater i en annons, men ni var alerta och nyfikna på uppgiften från början. Viljan att förstå vår verksamhet tror jag var en förutsättning för att detta samarbete skulle fungera. Vi är ett litet arbetslag som sällan rekryterar, så samarbetet med 2Complete var väldigt värdefullt för att hitta rätt kompetens och samtidigt kunna behålla fokus på verksamheten.

 

Tack än en gång till Sverker Lundin och hela Unga Akademin-teamet för att ni har gett oss förtroendet att hjälpa er i ert viktiga arbete. Vi på 2Complete ser fram emot ett fortsatt samarbete inom kompetensförsörjning. Läs mer om hur vi arbetar med kunder och hur vår rekryteringsprocess ser ut HÄR.