Kundcase – EasyPark
Kundcase
11 March 2024

Kundcase – EasyPark

Vi har träffat Jacob Klintwall och Malin Dalin, Team Leads på EasyPark, som har gjort en imponerande intern resa från Kundservicemedarbetare till att idag vara Team Leads med ansvar för 12-13 personer vardera.

Vår Rekryterare och Konsultchef Matilda Dahlin arbetar nära EasyPark för att hitta rätt matchningar i takt med att deras team växer, och just nu har vi 6 konsulter på plats i Jacob och Malins team. Vi har intervjuat Jacob och Malin för att höra mer om EasyPark som arbetsgivare och hur dom ser på samarbetet med 2Complete.

 

Varför ska man bli en del av EasyPark? Finns det några specifika värderingar eller aspekter som du uppskattar extra mycket?

Jacob svarar – “Nyckeln till vår positiva företagskultur ligger i avsaknaden av starka hierarkier. Alla är jordnära, och dialog och samarbete flödar mellan avdelningar. EasyPark är ett företag i ständig utveckling, det stagnerar aldrig. Det är en viktig del av vad vi förmedlar till potentiella nya kollegor – att trivas här kräver en positiv inställning till förändring.”

 

Vad är din upplevelse av att samarbeta med 2Complete inom kompetensförsörjning?

Jacob berättar att han tycker att samarbetet känns väldigt positivt hittills. “Det är alltid raka rör och enkelt att feedbacka. Ni är väldigt förstående för vår verksamhet och vill komma ut på plats och lära känna oss. Alla kandidater som vi har fått presenterat ifrån er har varit väldigt väl matchade med våra krav.”

 

Vad händer hos er på EasyPark just nu?

Malin svarar – “Det är en spännande tid för EasyPark. Vår tillväxt innebär ständiga förändringar – från appens nya utseende till implementering av nya system och ett nytt huvudkontor. Dessutom ser vi fram emot att välkomna vår nya Customer Care Manager för Sverige, en position som vi har kunnat fylla tack vare 2Complete!”

 

Vi vill rikta ett stort tack till Jacob och Malin för att de tog sig tid att dela med sig av sina erfarenheter och insikter från EasyPark. Känner du dig nyfiken på vad vi kan göra för din verksamhet? Slå en signal, vi ser fram emot att lära känna er!