Framgångsrikt partnerskap inom kompetensförsörjning sedan 2012
Kundcase
29 May 2024

Framgångsrikt partnerskap inom kompetensförsörjning sedan 2012

Lars Lind har varit en grundpelare i Carglass Sverige sedan uppstarten och har sedan 2010 varit Lagerchef på Carglass huvudlager i Sverige. Lagret i Flemingsberg fortsätter att växa både i yta och personalstyrka när Carglass tar marknadsandelar i Sverige. Sedan 2012 har vi på 2Complete varit en partner inom bemanning och rekrytering för Carglass. Vi har träffat Lars för att höra mer om teamet på Carglass och vårt långvariga samarbete.

 

 

Varför ska man bli en del av teamet på Carglass?

“För oss är man inte bara armar och ben. Vi tar alltid hit våra kandidater på en ordentlig rundtur under rekryteringsprocessen. Det är viktigt för oss att nya kollegor känner att de har valt oss och att de genuint tror att de kommer trivas med mig och teamet. Vi har högt i tak och väldigt roligt på arbetet, så det är viktigt att känna att man vill bli en del av den gemenskapen.”

 

 

Vad är din upplevelse av att samarbeta med 2Complete inom kompetensförsörjning?

“Det känns som att jag ringer till en arbetskollega när jag ringer er. Det är enkelt, friktionsfritt och det blir oftast ett väldigt bra resultat. För mig är det enkelt att se hur vi gör en besparing genom att ta in professionell hjälp vid rekrytering. Jag förstår att ni har massvis med kunder, men min upplevelse är alltid att jag är er enda kund. Jag känner mig alltid prioriterad och hörd, det är väldigt proffsigt.”

 

 

Det händer alltid roliga saker på Carglass. Vad är det roligaste projektet eller initiativet som har kommit direkt från teamet?

“Just idag är ett bra exempel, då ni har varit här och bjudit in till gemensam pizzalunch för hela teamet. Senare ikväll spelar vårt korpenfotbollslag sin andra seriematch, Stenskott FF! Fotbollslaget är ett väldigt roligt initiativ som engagerar många i teamet, halva laget består av konsulter från 2Complete.”

 

 

Stort tack till Lars som delat med sig kring sitt Team på Carglass och det 12 år långa partnerskapet med 2Complete. Vi ser fram emot många fler år av framgångsrikt samarbete! Se lediga tjänster hos Carglass just nu.