Från Konsulter till direktanställda på Volkswagen
Stories
19 June 2023

Från Konsulter till direktanställda på Volkswagen

Vi säger farväl till en grupp av våra entusiastiska konsulter som tar nästa steg i sina karriärer genom att bli direktanställda hos Volkswagen Parts Logistics (VPL). Denna övergång är inte bara en bekräftelse på vårt arbete som rekryteringsföretag, utan framför allt på våra fantastiska konsulters kompetens och engagemang.

 

Vi passade på att ställa några frågor till några av de konsulter som nu går över och hör vad de har att säga om sin tid hos 2Complete och deras framtidsutsikter hos VPL:

 

Hur har det varit att vara konsultanställd på 2Complete?

“Det har varit smidigt och problemfritt. Man får snabba svar, och vår Konsultchef Jerry kommer ut till oss varje vecka.”

 

Hur känns det att gå över till VPL och bli direktanställda?

“Det känns bra. Det är skönt att få tryggheten av en direktanställning direkt.”

 

Varför arbeta på VPL:s lager?

“Bra kamratskap, vi har ett stort åldersspann bland våra kollegor. Sen går dagarna fort, det finns alltid något att göra.”

 

Dessa konsulters erfarenheter och positiva synpunkter på övergången visar att samarbetet mellan 2Complete och VPL har resulterat i en smidig övergångsprocess och en positiv arbetsmiljö hos VPL:s lager. Det är en påminnelse om vikten av att erbjuda kvalitetsrekryteringstjänster och skapa givande arbetsupplevelser för våra konsulter.

 

Vi är stolta över att ha haft möjligheten att arbeta med dessa talangfulla individer och önskar dem all framgång i deras framtida anställningar. Är du intresserad av arbetsplatsen? Vi söker ständigt nya kollegor på Volkswagen Parts Logistics i Nykvarn, läs mer och ansök här.