Christoffer Sperring: Nya Head of Recruitment hos 2Complete
Insights
21 March 2024

Christoffer Sperring: Nya Head of Recruitment hos 2Complete

Möt Christoffer Sperring – 2Completes nya Head of Recruitment! Med en lång och spännande karriär har han bott och arbetat i länder som Indien, Cypern, Spanien, Vietnam och Turkiet. Efter flera år i ledande roller har han sedan 2018 fokuserat på rekryterings- och konsultverksamhet. Vi är oerhört glada över att välkomna Christoffer till vårt team!

 

Vilka kvaliteter hos 2Complete fick dig att vilja bli en del av företaget?

Det som verkligen lockade mig till 2Complete var företagets starka drivkraft och ambition, vilket speglades i dess ledarskap och dess öppenhet för förändring. De har ett nytänkande inom branschen och positionerar sig alltid i framkant. Jag vill vara en del av samt bidra till den fortsatta tillväxtresan.

 

Som Head of Recruitment, vilka aspekter av jobbet ser du mest fram emot?

Jag vill vara ett verktyg i arbetet med att skapa det bästa rekryteringsteamet i Sverige. Jag ser fram emot att utveckla vårt team både kollektivt och individuellt, att fira våra framgångar tillsammans, och att skapa en miljö där vi kontinuerligt lär av varandra och samarbetar över alla avdelningar inom företaget.

 

Kan du dela med dig av ditt bästa tips för att skapa ett framgångsrikt partnerskap med våra kunder?

Ett framgångsrikt partnerskap bygger på ärlighet och transparens, kombinerat med klar och tydlig kommunikation. Det handlar också om att vara en rådgivande partner som vågar utmana etablerade normer och att alltid våga vara sig själv.

 

Om du fick välja en låt som representerar din arbetsstil, vilken skulle det vara och varför?

Det är svårt att välja en specifik låt, men jag skulle likna min arbetsstil vid känslan av radiokanalen Lugna Favoriter. Kanalen spelar en blandning av lugna låtar, vilket speglar min förmåga att förbli lugn i en mängd olika situationer medan jag håller blicken fokuserad på lösningar.

 

Tack så mycket för den insiktsfulla intervjun, vi är otroligt glada över att ha dig med oss på 2Complete. Välkommen igen, Christoffer – nu kör vi!