Årets Rekryteringsföretag – Recruitment Awards
Stories
13 February 2024

Årets Rekryteringsföretag – Recruitment Awards

Med glädje och stolthet meddelar vi på 2Complete att vi för andra året i rad är finalister till Årets Rekryteringsföretag vid Recruitment Awards! Av 650 nomineringar är vi en av fem finalister.

 

Juryns motivering lyder:

“2Complete är ett framåtlutat rekryteringsbolag som inte räds för att utmana och testa sig fram med olika digitala lösningar för att optimera sin rekryteringsaffär. En affärsidé som inte bara visat sig lönsam, utan även gynnar en positiv kandidatupplevelse genom att frigöra mer tid för det personliga mötet. Med en god förståelse för rekryteringsprocessen har 2Complete bevisat sig som en pålitlig partner för sina kunder vilket visat sig i en imponerande tillväxtresa. En given finalist i kategorin Årets Rekryteringsföretag inom branschen.”

“Att vi är finalister i utmärkelsen för Årets Rekryteringsföretag visar hur långt vi har kommit i arbetet med att optimera vår process för våra kunder och kandidater. Vårt engagemang skapar hållbara partnerskap och nöjda kandidater. Det är mycket imponerande och något hela teamet ska vara stolta över,” säger Thomas Böhmer, VD på 2Complete.

 

En Gemensam Framgång

Vi vill rikta ett stort tack till vårt fantastiska team, våra lojala kunder och de talangfulla kandidater vi får möjligheten att arbeta med. Denna nominering är resultatet av ett gemensamt arbete och engagemang. Vi ser med spänning fram emot galan den 21 mars. Läs mer om Recruitment Awards och se alla finalister här.

 

Vill ditt företag ha framkantens rekrytering?

 

Kontakta oss på 2Complete. Vi fixar rätt person på rätt plats – enkelt och effektivt.