Årets Rekryterare – Sarah Lindgren
Insights
15 February 2024

Årets Rekryterare – Sarah Lindgren

Vi har glada nyheter! Inte nog med att 2Complete är finalister i Recruitment Awards, vår egen Sarah Lindgren, Rekryterare och Konsultchef, står som en av tre finalister för Årets Rekryterare i Sverige!

 

Juryns motivering lyder:

“Sarah är en rekryterare som jobbar aktivt mot rasism, diskriminering och främjar istället mångfald där hon bedömer kandidater utifrån deras personliga egenskaper och kompetenser. Insikten om att arbetsprestation inte bara är kandidatens ansvar utan ett resultat av person-job fit, skapar ett fokus på att matcha rätt kompetens med rätt roll.

Med ett nytt fokus på att implementera AI hoppas Sarah på att kunna automatisera uppgifter som frigör mer tid att lägga på att träffa och prata med alla kandidater. För sina insatser och kompetens utnämns Sarah till finalist i kategorin Årets Rekryterare inom branschen”

 

Rekrytering och bemanningsbranschens största gala – Recruitment Awards anordnas varje år av branschen.se i syfte att uppmärksamma och hylla aktörer som under det gångna året gjort en betydande insats för branschen. Det är fantastiskt roligt och självklart att Sarah skall hyllas för sina insatser och sitt arbetssätt!

 

“Det känns så kul och fint att vara utnämnd till finalist, det är verkligen en ära. Att aktivt arbeta mot diskriminering och lyfta fram mångfalden är något som ligger mig varmt om hjärtat. Varje liten förändring mot en arbetsplats där alla känner sig värderade är viktig. Jag känner mig väldigt hedrad och motiverad!” – Sarah Lindgren, Konsultchef & Rekryterare på 2Complete.

Vi ser Sarahs nominering som ett strålande exempel på hur passion, innovation och ett genuint engagemang för jämställdhet och mångfald ger avtryck på vår bransch.

 

Oavsett utfall när Recruitment Awards går av stapeln den 21 mars, så är Sarahs bidrag till vår bransch redan en vinst för mångfald och inkludering inom arbetslivet. Vi ser verkligen fram emot att heja fram vår Sarah när vinnarna skall koras!