Din rekryteringspartner sedan 2010
2Complete
Förnyar och utmanar den konservativa
rekryterings- och bemanningsbranchen.
Din rekryteringspartner sedan 2010
2Complete
Förnyar och utmanar den konservativa
rekryterings- och bemanningsbranchen.

Söker du personal?

Välj en rekrytering- och bemanningspartner med bred kompetens.

Våra tjänster

Vi erbjuder skräddarsydda tjänster inom rekrytering och bemanning. Inget förskottsarvode, inga extra annonsavgifter. Alltid ersättningsgaranti.

Hyr in kompetens → Bemanning ger ert företag flexibiliteten att hyra in personal under perioder med ökat kompetensbehov.

Rekrytera effektivt → Spara ert företag både tid och pengar med vår hjälp. Dagens arbetsmarknad kräver en gedigen och uppsökande rekryteringsprocess, det är vi experter på.

Om oss

2Complete grundades 2010 utifrån en tydlig vision om att agera offensivt och utmana den traditionella rekryterings- och bemanningsbranschen med en snabbfotad företagskultur som präglas, av passion, engagemang och ett starkt driv.

Trygghet och förtroende är målen i 2Completes rekryteringsprocess. Detta uppnås genom ett nära och personligt samarbete med de kunder som valt oss som sin rekryteringspartner. Vår passion för att få ut människor i arbete och att få in rätt person i rätt sammanhang i arbetslivet, driver oss framåt.

2Complete Group

2Complete Group är ett Gasellförtag. Utnämnelsen som tilldelas färre än 1% av svenska företag.

2Complete Group och samtliga dotterbolag är auktoriserade medlemmar hos Almega Kompetenföretagen, både inom Bemanning samt Rekrytering.

För oss är det en självklarhet att alla våra konsulter alltid täcks av ett kollektivavtal.

Referenser

Från våra kunder och konsulter


Jag har alltid känt mig trygg när jag lämnat min kravspecifikation till 2Complete och vet att engagemanget är genuint att hitta den bästa kandidaten..."

- Beställande kund

Jag har haft glädjen att arbeta med många rekryteringsfirmor genom åren. 2Complete är för mig en av de absolut bästa efter mina nästan 15 år som köpare av rekryteringstjänster. Det jag uppskattar är deras uppriktiga engagemang, snabba återkoppling och flexibla sätt..."

- Beställande kund

Jag har varit anställd hos 2Complete i 3 år och är väldigt nöjd. Snabb kontakt efter att jag sökte jobbet, snabb rekrytering där jobbet och arbetsplatsen verkligen passade mig perfekt och där min konsultchef verkligen förstod vad jag var ute efter."

- Konsult

Skicka ett meddelande så återkommer vi!
Formuläret innehåller fel. Kontrollera formuläret och försök igen. Tack!

Tack för ditt meddelande!