Karriärtips - Låt oss hjälpa dig hitta rätt!

Du besitter en unik kombination av erfarenhet och utbildning. Tillsammans med din personlighet blir detta en spännande profil som kan behöva vägledning för att hitta rätt arbetsplats.

Vi träffar konstant olika uppdragsgivare som behöver personal både på kort och lång sikt. Vi är dokumenterat duktiga på att matcha rätt uppdrag med rätt person, då alla på 2Complete har lång erfarenhet från branschen. Våra kunder är allt ifrån stora internationella företag, till mindre personliga firmor.

Konsultuppdrag eller anställning?

Vi arbetar både med rekrytering och bemanning. Vid en bemanning blir du anställd hos oss och arbetar som konsult hos vår uppdragsgivare. Vid en lyckad rekrytering kommer du att erbjudas anställning direkt hos vår uppdragsgivare.

Rätt kompetens

Vi arbetar med rekryteringsuppdrag och konsulttjänster. Med gedigen erfarenhet av “search” får vi snabbt fram rätt person till rätt plats. Att du oavsett av rekryterings- eller ett bemanningsuppdrag skall känna dig trygg med oss, ser vi som en självklarhet. Vi strävar efter att vara det attraktivaste och mest omtyckta rekryterings- och bemanningsföretaget på den svenska marknaden.