IT-intresserad First Line Support sökes till kund i Södertälje

Dina arbetsuppgifter
Har du ett stort IT- och teknikintresse, brinner du för att ge service och vill du utvecklas? Då har vi möjligheten för dig.

På vår kunds supportavdelning arbetar man med telefon och mail som främsta arbetsredskap. Du tar emot ärenden från kunder och hjälper dem på bästa sätt, alltid med ett leende och med inställningen att alla utmaningar har en lösning. Du kommer framförallt att arbeta mot företagskunder inom fordonsindustrin som använder Bits Datas produkter. Detta inkluderar frågor om system, ekonomi, användarfrågor mm. Du kommer givetvis att få en grundlig upplärning av dina kollegor för att försäkra att du kan bidra på bästa sätt. Det är med andra ord ett omväxlande arbete där fokus hela tiden ligger på att underlätta för kunden och ge dem korrekt och snabb information.

Denna roll är en del av en inledande bemanningslösning. Detta innebär att du blir anställd av 2Complete och arbetar ute hos kund. Du sitter i ljusa fina lokaler i närheten av Östertälje station i Södertälje.Om företaget
Mer information ges vid intervju.

Din profil
Vi ser gärna att du arbetat med kundsupport tidigare. Har du även arbetat mot fordonsindustrin under din karriär är det meriterande, men det är inte ett krav. Det viktigaste är att du är en person som vill lära, tar ditt arbete på allvar och förstår att du är en otroligt viktig länk mellan kunden och företaget. Ingen är expert från början, men för dig är det självklart att fråga när du inte vet. Då vi hanterar kunder med olika nationaliteter, hanterar du både svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

Du älskar kundkontakt och teknik. Som person är du serviceminded och gillar att ta i och lösa ärenden. Du är tålmodig och noggrann och du trivs med administrativa uppgifter såväl som att hjälpa kunder över telefon.


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Ansök här

Kategori

Kundsupport/Service

Sista ansökningsdag

2019-11-05

Placering

Södertälje

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här