Servicechef till Göteborg

Dina arbetsuppgifter
I rollen som servicechef kommer du driva din region och serviceteknikerna framåt. Du kommer ha en viktig roll i företaget såsom att strukturera, leda och motivera serviceteknikerna i din grupp så att ni tillsammans strävar efter att uppfylla såväl kundens som företagets interna målsättningar.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
- Verka för att underhåll och service utförs i tid, blir slutförda och fakturerade
- Daglig kontakt och ansvar med en utav företages större kunder
- Kalkylering och planering av servicearbeten
- Budgetansvar
- Utveckla rutiner och instruktioner för avdelningen med övriga serviceledare
- Säkerställa kvalitén i utfört arbete ute på fältet
- Fastställa och uppföljning av uppsatta mål
- Personalansvar för ca 10-15 servicetekniker
- Bemanningsplanering, rekrytering och kostnadsoptimera personalstyrkan
- Supporta serviceadministrationen

Detta är en rekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt hos kunden. Arbetet är på heltid och förlagt måndag - fredag 07.00-16.00.

Om företaget
Mer information om företaget kommer ges vid intervjutillfället.

Din profil
För att lyckas i denna roll tror vi att du har en teknisk bakgrund från relevant arbetslivserfarenhet eller motsvarande utbildning. Vi tror att du har erfarenhet inom serviceledning och haft personalansvar såväl nära som på distans. Som ledare tror vi att du har ett tydligt och aktivt ledarskap där du använder dina kommunikativa egenskaper för att lyckas tillsammans med gruppen.

Vidare ser vi gärna att du har en energirik personlighet som präglas av ansvarskännande, handlingskraft och analytisk förmåga. Har du tidigare erfarenhet från arbete i projektform samt god ekonomisk förståelse är detta meriterande. Du utrycker dig väl i tal och skrift i både svenska och engelsk och innehar B-körkort.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Sara Gelsi på telefon 0733-679132 eller sara.gelsi@2complete.se.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Ansök här

Kategori

Ledning/Management

Sista ansökningsdag

2019-09-29

Placering

Göteborg

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här