Junior IT-tekniker till Lindholmen

Dina arbetsuppgifter
Är du i början av din karriär och vill arbeta som IT-tekniker? Då har vi jobbet för dig.

Nu söker vi efter dig som vill arbeta med IT support på office datorer, support på mobiltelefoner och videokonferensutrustning, stock management och även allmän support på WIFI, LAN mm. Du kommer arbeta i ett team om 3 personer och vara placera ute hos vår kund som har sitt kontor på Lindholmen.

Arbetet är på heltid och arbetstiden är förlagd mellan 07.00-16.00. Starten är planerad tll den 1 November och uppdraget beräknas pågå i 6 månader med chans till anställning hos kunden.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.

Din profil
Som person söker vi efter dig som är lösningsorienterad, sammarbetsvillig och pedaogisk. Du är inte rädd för att skapa nya kontakter och vill alltid leverera bästa möjliga service. Vi ser det som en självklarhet att du har ett genuint IT-intresse och att du vill utvecklas inom området. Vi tror att du är i början av din karriär och att du har läst en IT-utbildning på gymnasiet. Har du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare är det mycket meriterande. Även B-körkort är meriterande, dock inte ett krav.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Sara Gelsi på telefon 0733-679132 eller sara.gelsi@2complete.se.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Ansök här

Kategori

Data/IT

Sista ansökningsdag

2019-09-29

Placering

Göteborg

Anställningsform

Visstidsanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här