Kemist/Labbassistent till företag i Vadstena

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill arbeta som kemist/labbassistent på vår kunds fabrik i Vadstena. I fabriken produceras kemiska produkter inom tvätt, disk, rengöring och hygien samt poolkemikalier. Som kemist kommer du främst att arbeta med dokumentation, registreringar samt produkttestning men även vara med och ta fram och utveckla nya produkter.

Exempel på arbetsuppgifter är att:


• Ta fram och uppdatera säkerhetsdatablad

• Jobba med miljömärkningen av våra produkter

• Substitution av råvaror

• Registrera produkter hos KEMI, GIC, CPNP

• Utföra bakterietester och stabilitetstester för produkter

Vi söker dig som vill arbeta heltid, kontorstider förekommer.

Om företaget
Mer information om bolaget ges vid en intervju

Din profil
Vi söker en person med kemiutbildning, (kemiingenjör eller motsvarande) som har ett stort intresse för miljömedveten produktutveckling. Du ska vara noggrann, ha lätt att läsa/förstå lagtexter och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Du ska ha lätt för att samarbeta och tycka om att jobba med projekt mot deadlines. Kunskap om CLP och REACH är meriterande.

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Emily Higging.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Sökord: Kemi, Kemist, Labbassistent

Ansök här

Kategori

Teknik/Ingenjörsyrken

Sista ansökningsdag

2019-09-29

Placering

Vadstena

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här