Kundtjänstmedarbetare/Kvalitetssäkrare med fokus på kundnöjdhet till vår kund i centrala Stockholm

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi dig som har ett stort engagemang för kundnöjdhet och kvalitet. Som kvalitetssäkrare hanterar du kundklagomål och kvalitetssäkrar försäljningen inom bolaget. Du arbetar proaktivt för att säkerställa en bra försäljningsprocess och bidrar på så vis till ökad kvalitet i hela kundprocessen. I rollen arbetar du administrativt samt att du hanterar utmanande kundklagomål och svåra kundsamtal via telefon.

Du blir en del av en stor och växande organisation som hela tiden strävar efter möjlighet till utveckling och ökad kunskap för sina anställda. Du kommer att arbeta i ett team med engagerade kollegor som alla är inriktade på att göra kunderna så nöjda som möjligt!

Arbetstiderna är 08:00-17:00 och kontoret är placerat i centrala Stockholm.


Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjun.

Din profil
Vi söker dig som har en genomförd gymnasieutbildning och har ca 1 års telefonvana då du har arbetat med service/försäljning. Vi ser även att du har vana att arbeta administrativt och det är ett plus om du har arbetat med kvalitetsuppföljning. Du är bra på att kommunicera i tal och skrift både på Svenska och Engelska, samt att du har god datorvana.

Som person är du kommunikativ, stresstålig och prestigelös. Du tycker om att arbeta i grupp, och bidrar med positiv energi och teamkänsla. Du är strukturerad, men flexibel, och vet vikten av att vara punktlig. Eftersom det är ett servicejobb, så är det viktigt att du brinner för service och är en problemlösare, samt att du inte har några problem med att hantera tuffare samtal. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.


Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Siri Hågefalk på telefon 076-869 30 58 eller siri@2complete.seOm 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Sökord: Kundservice, Administration, Administratör, Kvalitetssäkring, Service, Kundklagomål, Kundnöjdhet

Ansök här

Kategori

Kundsupport/Service

Sista ansökningsdag

2019-09-19

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här