Drifttekniker till företag i Vadstena

Dina arbetsuppgifter
Företaget arbetar med att producera kemiska produkter inom tvätt, disk, rengöring och hygien samt poolkemikalier och nu behöver de förstärkning av ytterligare en drifttekniker. Produktionen består av cirka femton medarbetare som flertalet ansvarar för sin egen maskin. Driften och underhållet av maskinerna är avgörande, att maskinerna fungerar och går under produktionspass, ställa om maskiner och hjälpa till att effektivisera varje del i produktion kommer vara en viktig del av ditt arbete. Företaget erbjuder dig ett spännande arbete på ett bolag med högt tempo där ingen dag är den andra lik.

Som drifttekniker arbetar du bland annat med:
- Reparera och underhålla maskiner
- planera arbeten på dags-, vecko- och månads nivå.
- följa deadlines och uppsatt planering.
- säkerställa rätt bemanning.
- tillsammans med Driftchef se över kommande kundcase
- rapportering och underlag till andra avdelningar.
- att uppsatta metoder, rutiner och flöden sköts.

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är måndag till fredag 7-16.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid en intervju

Din profil
Du är en person med båda fötterna på jorden som gillar mycket ansvar. Du är tekniskt kunnig inom maskiner och har lätt för att plocka ner och ihop en maskin och gillar felsökning. Du gillar människor, ser dig som social och har lätt med nya kontakter. Du har lätt att motivera dina medarbetare och kan kommunicera utan hinder både i tal och skrift. Uppsatta mål, förändring och deadlines är något du tycker är spännande och utmanande. Vi ser gärna att du har el-behörighet eller arbetat som elektriker, dock är detta inte ett krav. För att funka i rollen krävs det att du behärskar svenska i tal och skrift. Kunden är alltid i fokus och det är viktigt att du är flexibel och kan prioritera i det dagliga arbetet.

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins på emily.higgins@2complete.se

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Sökord: El, Drifttekniker, maskintekniker, servicetekniker, drift, underhåll

Ansök här

Kategori

Bygg/Fastighet

Sista ansökningsdag

2019-09-29

Placering

Vadstena

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här