Interim Marknadsförare med digital kompetens till kund i Älvsjö

Dina arbetsuppgifter
Som marknadsförare hos vår kund kommer du arbeta med den löpande marknadsföringen samt agera projektledare internt inom bolaget och beställare gentemot samarbetspartners.
Du kommer även arbeta som webbredaktör vid behov och då skapa och publicera innehåll på kampanj- och landningssidor. Vidare kommer du ansvara för event, mässor, trycksaker och digital marknadsföring såsom nyhetsbrev, sociala medier och köpt trafik.


Om företaget
Mer information om kundföretaget ges vid en eventuell intervju.

Din profil
Kompetenskrav: Vi söker dig som har en relevant utbildning inom design, kommunikation eller marknadsföring och har några års erfarenhet inom digital marknadsföring. Vidare har du erfarenhet av att leda och koordinera projekt samt har en naturlig fallenhet för färg- och form.
Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom Adobe CS, Office-paketet, Social Media, Google Ads och Google Analytics.

Personliga egenskaper: Som person bör du vara kreativ, strukturerad, kommunikativ och driven. Du har en god förmåga att hantera flera parallella projekt och vet hur du ska prioritera din tid.


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Ansök här

Kategori

Interim/Konsult

Sista ansökningsdag

2019-09-19

Placering

Stockholm

Anställningsform

Visstidsanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här