Senior bilmekaniker till Södertälje

Dina arbetsuppgifter
Är du bilmekaniker och är intresserad av att ta nästa steg i din karriär? Vill du arbeta på ett företag som är under expansionsfas och som lägger stor vikt vid att utveckla sin personal? Tycker du även att det är viktigt att ha kul på jobbet?

Just nu söker vi dig som är erfaren bilmekaniker och vill arbeta hos vår kund i Södertälje. Det är en heltidstjänst där du blir direktanställd hos vår kund. De ser långsiktigt på anställningen och hoppas att du vill vara med och utvecklas tillsammans med dem.

Som bilmekaniker hos vår kund kommer du ingå i ett team om fyra duktiga mekaniker. Dina arbetsuppgifter kommer baseras på den erfarenhet du har sen tidigare. Du kommer bland annat utföra servicearbeten, göra reparationer och felsökningar på personbilar. Det finns inga direkta fasta rutiner och dagarna ser olika ut beroende på kundernas behov.


Om företaget
Vi berättar mer om företaget vid en eventuell intervju.

Din profil
Vi söker dig som har:
*Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
*Fordonsteknisk utbildning, alternativt en likvärdig utbildning
*B-körkort
*Goda kunskaper i svenska då det används i det dagliga arbetet

Är du master techician så ses det som meriterande. Det är även meriterande om du tidigare har specialiserat dig inom ett specifikt bilmärke så som Nissan.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Louise Jonsson på telefon 07 08 45 99 04 eller louise.jonsson@2complete.se.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Ansök här

Kategori

Fordonsindustri

Sista ansökningsdag

2019-09-29

Placering

Södertälje

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här