Account Manager sökes till IT- och Management konsultbolag

Dina arbetsuppgifter
Nikita är ett team som älskar att göra affärer samtidigt som de värdesätter att ha roligt tillsammans. Nikita har funnits sedan 2008 och har ambitionen att vara Sveriges bästa konsultförmedlare. Kvalitet för Nikita är viljan att förstå samarbetspartners och kunder och leverera med precision till våra kunder. Nu vill Nikita förstärka sitt team med ytterligare en Säljare/Kundansvarig. I din roll jobbar du med att ta in nya kunder som har behov av att ta in seniora konsulter inom IT. Nikita förser dig med de verktyg och den utbildning du behöver för att lyckas i din roll. Nikita erbjuder dig utvecklingsmöjligheter, ansvarstagande och frihet under ansvar.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt av Nikita.


Om företaget
Nikita är en oberoende konsultförmedlare och arbetar med konsulter inom IT och management. Vi på Nikita tror på kraften av att jämföra. Värdet av att överblicka en hel marknad istället för delar av den. Vi vill hjälpa er med att navigera rätt och ge er en lättserverad möjlighet att välja just den konsult ni behöver. En person som inte bara har rätt kompetens utan även passar in, delar era värderingar och vill åt samma håll som ni. Nikita vill bana väg för kvalitativ konsultförmedling och vara det naturliga valet för er som värdesätter personliga relationer och öppen dialog. Vi på Nikita vill lära känna er som företag och de partners vi samarbetar med för att hjälpa er med att
skapa matchning mellan behov och person. Vi sitter idag i en modern lokal i Birkastan, Stockholm.

Vill du se dina potentiellt nya kollegor, klicka här: http://www.nikita.se/kontakt/


Din profil
Vad du har för bakgrund eller utbildning är inte det viktigaste. Vart du vill och vad du vill göra är mer intressant. Vi ser dock att du har minst ett par års erfarenhet av B2B-försäljning och har grundläggande IT-kunskaper, samt att du sedan länge har förstått att personlig utveckling är stommen hos en framgångsrik säljare. Har du dessutom arbetat i en roll som säljare av IT konsulter är det meriterande. Som person ser vi att du lär dig av både dina misstag och din framgång, samt att du har en stark vilja att hela tiden göra saker bättre. Du trivs med att arbeta i team och är bra på att kommunicera med andra.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Siri Hågefalk på telefon 076-869 30 58 eller siri@2complete.se


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Ansök här

Kategori

Försäljning

Sista ansökningsdag

2019-08-22

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här