Truckförare till Bålsta

Dina arbetsuppgifter
2Complete söker nu en truckförare till företag inom byggindustrin. Vi söker nu personal till företag i Bålsta som tycker om att arbeta i högt tempo samt att du trivs med variation.

Arbetet är förlagt till 2-skift, där tiderna för förmiddag är 07.00-16.00 och tiderna för eftermiddag är 15.00-00.00.

Ort: Bålsta
Omfattning: Heltid

Arbetsbeskrivning:
Som truckförare kommer du att köra motviktstryck, plocka och packa ordrar, lossa och lasta lastbilar och se till att varje produkt hamnar på rätt plats i lagret.

Om företaget
Mer information ges vid intervjutillfället

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som truckförare, du har erfarenhet av att köra motviktstruck och du har B-körkort. Du behärskar svenska i tal och skrift samt att du är van vid att arbeta i grupp. Som person är du noggrann, håller ordning och reda samt att du är van vid att arbeta i högt tempo. Vi ser gärna att du trivs med kundkontakt då du kommer att träffa chaufförer dagligen.

Är du intresserad? Skicka ditt cv redan idag, urval sker löpande. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Ansök här

Kategori

Logistik/Transport/Lager

Sista ansökningsdag

2019-05-30

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här