Har du erfarenhet inom lager och logistik och vill ta nästa steg i din karriär?

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi efter dig som har erfarenhet utav arbete inom lager och logistik och som är redo för nästa steg i din karriär. Vår kund har sitt kontor och lager på Hisingen och söker nu efter någon som kan vara med och arbeta med orderflöde och sköta kontakten med företagets kunder. Du kommer bland annat att ansvara för ordermail, kundkontakt och att rätt order och dokument skickas iväg i rätt tid.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt hos kund. Arbetet är på heltid och vår kund har sitt lager och kontor på Hisingen.


Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjun.

Din profil
Du som söker denna tjänst har tidigare erfarenhet av att arbete på ett lager och har god förståelse över hur ett lagerflöde fungerar. Som person är du driven, serviceinriktad och flexibel. Då ingen dag blir den andra lik gäller det att man snabbt kan prioritera om och fokusera på det som krävs för att nå dagens uppsatta mål.

Ett krav för denna tjänsten är att du behärskar svenska i tal och skrift samt att du har B-körkort och tillgång till egen bil.


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Ansök här

Kategori

Administration

Sista ansökningsdag

2019-05-30

Placering

Göteborg

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här