Produktionsmedarbetare till Bålsta

Dina arbetsuppgifter
2Complete söker nu en produktionsmedarbetare inom byggindustrin. Vi söker nu personal till företag i Bålsta som tycker om att arbeta i högt tempo samt att du trivs med variation.

Arbetet är förlagt till 2-skift, där tiderna för förmiddag är 07.00-16.00 och tiderna för eftermiddag är 15.00-00.00.

Ort: Bålsta
Omfattning: Heltid

Arbetsbeskrivning:
I produktionen arbetar du med att tillsammans med dina kollegor se till att produktionen fungerar. Du ansvarar för att hålla ordning och att kontrollera varje order samt beställning blir rätt. Det är viktigt att kunna arbeta under tidspress då du kommer se till att materialet går ut i tid. I produktionen arbetar ni med att paketera materialet samt en del övervakning via datorer för att kontrollera det som sker på golvet.

Om företaget
Mer information om företages vid intervjutillfället.

Din profil
Du som söker ska vara fingerfärdig och flexibel samt ha hög grad av samarbetsförmåga. Du ska ha teknisk förståelse och högt fokus på maskinsäkerhet. Truckkort är ett krav.

Egenskaper.
*Positiv attityd
*Flexibel och stor grad av samarbetsförmåga
*Teknisk förståelse och högt fokus på maskinsäkerhet
*Maskinkunskap med förmåga att hantera och förstå inställningar
*Noggrannhet vid dokumentation
*Stort fokus på kvalitet, rengöring och hygien på produkter och teknisk utrustning
*Goda kunskaper i svenska, både tal- och läsförståelse

Intresserad? Skicka in ditt cv redan idag, urval sker löpande. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins, 077-365 68 32 eller emily@2complete.se

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Ansök här

Kategori

Industri/Tillverkning

Sista ansökningsdag

2019-05-30

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här