Ekonomiassistent/Redovisningsekonom till byggföretag i söderort

Dina arbetsuppgifter
I din roll som ekonomiassistent kommer du tillhöra ett team på 4 personer och du kommer ha huvudansvaret för både kund- och leverantörsreskontra. Du kommer även arbeta med löpande redovisning, fakturering, kreditbedömningar, avstämningar, momsdeklarationer samt diverse andra förekommande administrativa arbetsuppgifter.
Vår kund arbetar i Vitec 3LPro och Palette Arena.


Om företaget
Vår kund är ett väletablerat byggföretag som arbetar med att renovera, bygga om och bygga nytt åt kommuner och landsting och andra företag i Stor-stockholm. Företaget startade 1998 och har idag ca 90 medarbetare.

Din profil
Kompetenskrav: Vi söker dig som har goda kunskaper i kund- och leverantörsreskontra och besitter goda kunskaper i ovan arbetsuppgifter. Meriterande om du tidigare arbetat med e-faktura både gällande leverantörsfakturor och kundfakturor.
Vi ser gärna att du har en gymnasial utbildning eller eftergymnasial inom ekonomi och du talar svenska obehindrat.

Personliga egenskaper: Du är van att arbeta med siffror, är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. Du är van att arbeta självständigt och du tar ett stort eget ansvar i ditt arbete.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Margareta Meek på telefon 070-942 59 95 eller margareta.meek@2complete.se


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Ansök här

Kategori

Ekonomi/Finans

Sista ansökningsdag

2019-04-29

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här