Miljömedveten och säljande projektsamordnare till bolag i centrala Stockholm

Dina arbetsuppgifter
I din roll som säljande projektsamordnare kommer du kontakta kommuner runt om i landet för att hitta nya samarbetspartners till våra läromedel och böcker till grundskolorna. Du kommer få ta över ett par befintliga kunder, men fokus kommer vara att bearbeta nya kunder. I denna roll får du stor frihet under eget ansvar med att driva din försäljning från start till mål.

Om företaget
Vi är ett helt oberoende och politiskt obundet företag, grundat 1993. Genom att ge ut pedagogiska läromedel och material vill vi vara en bidragande kraft i samhället för en hållbar utveckling. Vår utgivning bygger på samverkan med kommuner, näringsliv, myndigheter och organisationer. Tack vare våra samarbetspartners kan vi ge ut våra läromedel och böcker till grundskolans årskurs 4-6.

Din profil
Du har en naturlig fallenhet för att ta kontakt med människor och brinner för att dela med dig av din kunskap till dina kunder. För att passa för rollen bör du även vara driven, initiativtagande, lösningsfokuserad och social.

Intresserad? Välkommen med din ansökan redan idag. Har du ytterligare frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Margareta Meek 070-942 59 95.


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012

Ansök här

Kategori

Försäljning

Sista ansökningsdag

2019-09-19

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här