Vi söker en kundservicemedarbetare till Electrolux återförsäljarsupport

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter hos Electrolux är att hantera leveranser från lager till återförsäljare. Detta gör du genom att vara den givna kontaktpunkten vid beställningar, leveranser och efterarbete. Du kommer vara med och förbättra processer och rutiner för att kunna tillhandahålla optimerade och effektiva leveranser. Dina främsta arbetsredskap är dator och telefon som du använder för att på ett effektivt sätt hjälpa Electrolux återförsäljare med sina frågor.

Det här är en heltidstjänst där du jobbar vardagar 08:00-17:00. Start för denna tjänst är i början av april.

Din profil
Vi söker dig med 2-3 års arbetslivserfarenhet inom sälj, support och/eller liknade tjänst. Du har daglig kontakt med Electrolux återförsäljare och du behöver därför ha mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Du har erfarenhet av att arbeta i Excel och har du jobbat i affärssystem tidigare så är detta meriterande.

Vem är du?
Ansvarstagande – du ser självständigt till att dina arbetsuppgifter blir utförda.
Kontaktsökande – du gillar att föra dialog samt att skapa relationer med personerna du arbetar med.
Proaktiv – du försöker hela tiden ligga steget före och tar tag i det du ser behöver göras.
Flexibel – du anpassar dig till situationen för att kunna möta förväntningar och ser hinder snarare som en utmaning än ett problem.
Lagspelare – det faller sig naturligt för dig att arbeta i team och du trivs med att ha ett nära samarbete med dina kollegor.

Låter detta som en roll för dig? Skicka in din ansökan idag då intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Sökord: Kundservice, kundtjänst, customer service, css, ktj, ks, åf, återförsäljarsupport

Ansök här

Kategori

Kundsupport/Service

Sista ansökningsdag

2019-03-27

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här