Ledigt jobb inom 1st line support i Borås!

Dina arbetsuppgifter
Till vår kund i Borås söker vi nu efter dig som vill arbeta inom 1st line support. Du kommer att arbeta på deras Service deskavdelning där man tar emot, registerar och löser IT relaterade ärenden via telefon. Detta är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till anställning hos kund.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjun,

Din profil
Vi söker personer med tidigare erfarenhet av 1st line IT Support eller kundtjänst. I denna rollen är det viktigt att vara serviceminded, ha en god kommunikativ förmåga där du utrycker dig väl i tal och skrift. Vår kund har Svenska som arbetsspråk. Vi söker personer som är systematiska, noggranna och metodiska. Som person är du en positiv och social person.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Sara Gelsi på telefon 0733–679132 eller sara.gelsi@2complete.se

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Ansök här

Kategori

Data/IT

Sista ansökningsdag

2019-03-30

Placering

Göteborg

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här