Teamledare till pensionsbolag i centrala Stockholm

Dina arbetsuppgifter
I din roll som Teamledare har du ett team på ca 9 personer och din uppgift är att coacha, stötta och arbetsleda dina medarbetare i deras dagliga arbete. Du arbetar med löpande uppföljning, medlyssning, coachande samtal och medarbetarsamtal, samt att du har ett nära samarbete med övriga kollegor inom avdelningen. Du deltar även i olika projekt inom organisationen och säkerställer att servicenivåerna håller den toppklassnivå som vår kund eftersträvar.

Några av dina ansvarsområden:

- Hålla i medarbetarsamtal och team-möten
- Coacha, stötta och utmana dina medarbetare i deras arbete
- Bemanning och utveckling av teamet
- Säkerställa att arbetsrutiner och riktlinjer följs
- Följa upp resultat för dina medarbetare, både på team och individnivå
- Delta i projekt

Om företaget
Vår kund är ett stort pensionsbolag i Stockholm. Mer information ges vid intervju.

Din profil
Vi söker dig som har arbetat som Teamledare inom kundtjänst i minst 1 år. Du drivs av att coacha och engagera din personal och strävar alltid efter hög kundnöjdhet. Som person är du engagerad, öppen och ansvarstagande. Du brinner för att utveckla din personal och du leder din grupp genom att var ett gott föredöme, samt genom att skapa ett inspirerande arbetsklimat. Vi ser även att du att du har lätt för att komma med nya idéer som leder till utveckling, samt har ett starkt ordningssinne och är strukturerad.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Siri Hågefalk på telefon 076-869 30 58 eller siri@2complete.seOm 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Ansök här

Kategori

Ledning/Management

Sista ansökningsdag

2019-03-07

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här