Är du händig och vill arbeta i produktion och lager?

Dina arbetsuppgifter
Arbetsbeskrivning: Vi söker dig som vill arbeta med produktion och lager där du får vara spindeln i nätet och hjälpa till på flera avdelningar. Du kommer att ansvara för att göra enklare monteringar samt förbereda för leveranser och ta emot beställningar. Vid tillfällen kommer du själv ansvara för att leveranserna kommer ut till montörer och tekniker på fältet.

Du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter med mycket eget ansvar. Du planerar tillsammans med de två grupperna du tillhör vad som är viktigast i dagsläget. Det är viktigt att du är prestigelös, har hög initiativförmåga samt att du är noggrann i allt du gör.

Arbetets omfattning: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, arbetstiderna är 7-16 och arbetsplatsen ligger i Huddinge

Om företaget
Mer information om bolaget ges vid en intervju

Din profil
Kompetenskrav: För att lyckas i rollen ser vi gärna att du arbetat i produktion eller på lager tidigare. Har du erfarenhet av att köra bil i tjänsten är detta meriterande. Vi ser gärna att du är händig som person och van vid att arbeta med verktig. Du är van vid stor variation samt att du har ett öga för vad som behövs göras just nu. Som person är du hjälpsam, prestigelös samt att du tar eget ansvar då är detta rollen för dig. Du behärskar svenska i tal och skrift och har B-körkort.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Emily Higgins på telefon 073-365 68 32 eller emily@2Complete.se

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Ansök här

Kategori

Logistik/Transport/Lager

Sista ansökningsdag

2019-02-27

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här