Kvalificerad Ekonomiassistent med erfarenhet av lön till ett anrikt företag i söderort

Dina arbetsuppgifter
I din roll som Ekonomiassistent kommer du ha en bred roll där du har det yttersta ansvaret över ekonomifunktionen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära följande:
• Kund- och leverantörsreskontra
• Betalningar och registreringar
• Påminnelsehantering
• Löpande bokföring
• Projektredovisning
• Moms- och arbetsgivardeklarationer
• Lönehantering för ett 20-tal medarbetare
• Pensionshantering
• Diverse förekommande administrativa uppgifter


Om företaget
Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.

Din profil
Kompetenskrav: Vi ser gärna att du har en akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande utbildning. Vidare har du goda kunskaper inom kund- och leverantörsreskontra samt erfarenhet av ovan arbetsuppgifter. Du är van att tolka olika typer av kollektivavtal, meriterande med erfarenhet av snickeriavtalet, IF metall och byggnads samt om du tidigare arbetat i Entré, men inget krav.
Du talar svenska och engelska obehindrat.

Personliga egenskaper: Noggrann, strukturerad och lösningsfokuserad är egenskaper vi värdesätter högt. Vidare är du en social, initiativtagande och prestigelös person med skinn på näsan och som gillar ordning och reda.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Margareta Meek på telefon 070-942 59 95 eller margareta.meek@2complete.se


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Ansök här

Kategori

Ekonomi/Finans

Sista ansökningsdag

2019-01-30

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Margareta Meek <>
Ansök här