Administratör sökes omgående till SEAT i Södertälje

Dina arbetsuppgifter
Vår kund SEAT Sverige söker en duktig administratör för avlastning och hjälp till deras produktmarknadsavdelning vid implementationen av ett nytt system.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter att stötta upp i det befintliga teamet gällande administration, produkt- och ordersupport och andra frågor från deras återförsäljare. Du kommer att ha kontakt både internt och externt med en mängd olika avdelningar via både telefon och mail.

Detta är en konsulttjänst och du blir anställd av 2Complete.

Om företaget
"Volkswagen är den svenska generalagenten för Volkswagen, Skoda, Audi, SEAT, Volkswagen Transportbilar, Porsche och Europcar.
Vi importerar varumärkenas produkter. Tillsammans med de auktoriserade återförsäljarna och serviceparterna marknadsför vi varumärkena, deras produkter och tjänster i Sverige. Vi förvaltar och utvecklar en väl utspridd auktoriserad försäljnings- och eftermarknadsorganisation så att de levererar och efterlever tillverkarnas kvalitetskrav och garantier."

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av administration, service och det är högt meriterande med tidigare kunskaper inom bilbranschen. Du har goda kunskaper i Office paketet och är en avancerad användare av Excel och Access. Du är flytande i både svenska och engelska i tal och skrift.

Som person vill vi att du är noggrann, serviceinriktad och att du motiveras av att lösa problem. Du är en teamplayer och för dig är det självklart att ta ett högt ansvar över ditt arbete.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Anna Magnusson på telefon 076- 869 30 48 eller anna@2complete.se


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012

Ansök här

Kategori

Administration

Sista ansökningsdag

2019-01-20

Placering

Södertälje

Anställningsform

Visstidsanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här