Vill du arbeta med besiktning och kartläggning?

Dina arbetsuppgifter
Arbetsbeskrivning: Vi söker dig som vill arbeta med kartläggning och besiktning av tvätthallar i Stockholm och norrut. Du ansvarar för att besiktningarna utförs av varje hall minst två gånger per år samt att du tar vattenprov med mera.

Du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter med mycket eget ansvar. Du planerar och utför ditt arbete självständigt, det är viktigt att du drivs av nöjda kunder, har hög initiativförmåga samt att du är noggrann i allt du gör.

Arbetets omfattning: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, arbetstiderna får du själv styra över,

Om företaget
Mer information om bolaget ges vid en intervju

Din profil
Kompetenskrav: För att lyckas i rollen ser vi gärna att du arbetat med besiktning eller slamsugning tidigare. Har du arbetat självständigt tidigare där du strukturerat ditt eget arbete är detta meriterande. Om du har hög servicekänsla, är prestigelös samt att du aldrig missar en deadline då är detta rollen för dig. Du behärskar svenska i tal och skrift och har B-körkort.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Emily Higgins på telefon 073-365 68 32 eller emily@2Complete.se

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Ansök här

Kategori

Teknik/Ingenjörsyrken

Sista ansökningsdag

2019-02-02

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här