Vill du arbeta som montör i Stockholm?

Dina arbetsuppgifter
Arbetsbeskrivning: Vi söker dig som vill arbeta som Montör i Stockholm med omnejd, dina arbetsuppgifter blir bland annat att montera och bygga biltvättar. Du kommer att bygga utetvättar och montera allting invändigt, service förekommer samt att säkerhetsställa funktionen ute på biltvättarna.

Du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter med mycket eget ansvar. Du blir en del av ett härligt team där du får möjligheten att vara med och påverka. Det är viktigt att du drivs av nöjda kunder, du har hög initiativförmåga samt ett brinnande engagemang för ditt arbete. Då montering av nya hallar förekommer i hela landet kommer det förekomma en del övernattning på annan ort.

Arbetets omfattning: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, arbetstiderna är 7-16,

Om företaget
Mer information om bolaget ges vid en intervju

Din profil
Kompetenskrav: För att lyckas i rollen som montör ser vi gärna att du arbetat med montering eller bygg tidigare. Har du en utbildning inom bygg eller montering är detta meriterande. Om du har hög servicekänsla, är lättsam samt att du aldrig missar en deadline då är detta rollen för dig. Du behärskar svenska i tal och skrift och har B-körkort.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Emily Higgins på telefon 073-365 68 32 eller emily@2Complete.se

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Ansök här

Kategori

Bygg/Fastighet

Sista ansökningsdag

2019-03-30

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här