Account Manager till Verifiera

Dina arbetsuppgifter
Som Account Manager hos Verifiera ansvarar du för försäljning av Verifieras tjänster inom bakgrundskontroll. Din främsta uppgift är att aktivt jobba med försäljning över telefon men du förväntas även kunna hantera fysiska kundmöten. Du kommer att ansvara för att nå egna försäljningsmål och säkerställa en god personlig service och kundnöjdhet. I denna roll har du fast och rörlig lön utan något provisionstak.Om företaget
Verifiera AB är Sveriges snabbast växande företag inom branschen bakgrundskontroll.
Sedan starten 2013 har en stor del av Sveriges starkaste varumärken valt att abonnera på Verifieras tjänster för bakgrundskontroller av fysiska och juridiska personer.


Din profil
Vi söker dig som har arbetat med försäljning i minst 2 år, gärna mot företag. Vi ser även att du har erfarenhet av försäljning via telefon. Du har ett starkt driv och vet att du behöver jobba hårt för att nå- och överträffa dina mål. Som person är du kreativ och lösningsorienterad, samt att du är tävlingsinriktad utan vassa armbågar. Du trivs med att arbeta i team och är bra på att samarbeta med andra.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Siri Hågefalk på telefon 076-869 30 58 eller siri@2complete.se


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Ansök här

Kategori

Försäljning

Sista ansökningsdag

2019-01-24

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här