Ledigt jobb för dig som vill jobba med IT-support!

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi efter supporttekniker till vår kunds Service desk avdelning. I dagsläget är den underbemannad och de har långa svarstider i telefon samt långa handläggningstider för kundärenden. Uppdrag kommer bli att sitta i 1st line IT support i vår kunds IT support center, här kommer man arbeta med att ta emot, registrera och lösa ärenden via telefon.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjun.

Din profil
Vi söker personer med tidigare erfarenhet av 1st line IT Support eller kundtjänst. I denna rollen är det viktigt att vara serviceminded, ha en god kommunikativ förmåga där du utrycker dig väl i tal och skrift. Vår kund har Svenska som arbetsspråk. Vi söker personer som är systematiska, noggranna och metodiska. Som person är du en positiv och social person.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Sara Gelsi på telefon 0733–679132 eller sara.gelsi@2complete.se


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012.


Ansök här

Kategori

Data/IT

Sista ansökningsdag

2019-03-30

Placering

Göteborg

Anställningsform

Visstidsanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här