Revisorer rekryteras till expansiv revisionsbyrå i centrala Stockholm

Dina arbetsuppgifter
I din roll som Revisor kommer du granska de ekonomiska förhållandena till företagets kunder. Din primära uppgift är att göra en revision av företagets olika kunder och vara en oberoende part och granska och uttala dig om de olika förhållandena i verksamheten. Du kommer säkerställa bokföringen och se till att den är uppställd enligt de krav som lagen anger och i enlighet med branschpraxis och god redovisningssed.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid en eventuell intervju.

Din profil
Vi söker dig som jobbat några år som revisor och brinner för revision och bokslut. Att ge service och hjälpa både små och stora bolag är en självklarhet för dig.
Som person är du strukturerad, noggrann och kompetent samt att du gärna sprider glädje på kontoret.

Intresserad? Välkommen med din ansökan redan idag. Har du ytterligare frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Margareta Meek 070-942 59 95.


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Ansök här

Kategori

Ekonomi/Finans

Sista ansökningsdag

2019-01-30

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här