Ledigt jobb som Produktchef hos Fasteus Teknik!

Dina arbetsuppgifter
Som produktchef hos Fasteus Teknik AB får du vara med och utveckla verksamheten med fokus på teknisk försäljning. Du kommer att arbeta med företagsförsäljning och ta fram läsningar till såväl större projekt som nya och befintliga kunder. Därtill får du en mycket god inblick i hur verksamheten drivs och du är involverad i olika företagsrelaterade frågor som uppstår i företagets expansiva fas.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som produktchef kommer att vara följande:

• Offerera med tyngdpunkt på färdigkopplade centraler, uppföljning samt uppsökande verksamhet på telefon och mail.

• Produktansvarig samt hantera produktfrågor och teknisk support

• Vara delaktig i olika projekt för att utveckla verksamheten så som att identifiera nya produktgrupper, affärsmöjligheter etc.

Om företaget
Fasteus Teknik AB grundades 1980 och är en mindre men väletablerad generalagent och importör inom elbranschen på stark tillväxt. Vi har vårt huvudkontor, lager och montering i Kungsbacka strax söder om Göteborg. Vårt sortiment består av välkända tillverkare så som AEG, General Electric, Niedax, Peha m.fl. Vi befinner oss i en expansiv fas där bl.a. vårt affärsområde "Kopplat & Klart" färdigkopplade centraler växer men vi blir samtidigt bredare produktmässigt. Vår försäljning sker till den professionella marknaden.

Din profil
Som person är du driven, har förmågan att se helheten och har ett stort intresse för affärsstrategi (försäljning, kundhantering, produkter etc.). Du har lätt för att ta kontakt med kunder på telefon och kan förstå deras behov samt omvandla det till kundrelationer, samarbeten och/eller försäljning. Vidare motiveras du av möjligheten att påverka såväl verksamhetens som din personliga utveckling. Din prestation speglas av ett strukturerat och självständigt arbetssätt. Du agerar professionellt och trivs i en mindre organisation präglad av entreprenörsanda och fokus på resultat.

Kvalifikationer för tjänsten:

• Teknisk/Elteknisk utbildning på gymnasienivå

• Teknisk högskoleexamen eller motsvarande

• Minimum 2–5 års arbetserfarenhet

• Kunna konstruera elcentraler utifrån 1-linjeschema samt lösa tillhörande frågeställningar

• Erfarenhet från sälj support

• Goda kunskaper i Microsoft Officepaketet

• Behärskar engelska i tal och skrift

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Sara Gelsi på telefon 0733-679132 eller sara.gelsi@2complete.se.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Amlega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Ansök här

Kategori

Försäljning

Sista ansökningsdag

2018-12-27

Placering

Göteborg

Anställningsform

Visstidsanställning
Heltid

Kontaktperson

Sara Gelsi
Ansök här