Kundservicechef till vår kund i Stockholm

Dina arbetsuppgifter
Nu söker vi en Kundservicechef till en av våra kunder i Stockholm. I din roll kommer du att ansvara för en kundtjänstavdelning samt att du har personalansvar över dess Teamledare. Du kommer även ansvara för att driva utvecklingen av företagets kundservice genom att effektivisera och utveckla processer, arbetssätt och rutiner.

Några av dina arbetsuppgifter:

- Budgetansvar för kundservicen med kostnadskontroll och kostnadseffektivitet i fokus
- Mäta och utvärdera definierade nyckeltal
- Arbetsleda, coacha och stötta teamcheferna i deras arbete
- Övergripande ansvar för kundserviceenheten samt säkerställa hög nivå av service till företagets kunder
- Utveckling och effektivisering av processer och rutiner som kundservice omfattas av
- Identifiera och implementera nya tillvägagångssätt för att effektivisera arbetssätt och rutinerOm företaget
Mer information om företaget ges vid intervjun.

Din profil
Vi söker dig som har arbetat som Teamledare i minst 5 år och är redo för nästa utmaning. Du har god ledarskapsförmåga och du är duktig på att engagera personal. Du uppmuntrar till självständighet, samt är bra på att planera och prioritera ditt eget- såväl som andras arbete. Som person har du ett starkt driv och engagemang, samt att du har vana av att utveckla processer och rutiner. Du har erfarenhet av att sätta upp- mäta och följa upp identifierade nyckeltal för verksamheten och du har alltid hög kundnöjdhet i fokus. Framförallt så brinner du för kundservice, ledarskap och för att inspirera dina medarbetare.

Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012

Sökord: Kundservicechef, Kundtjänstchef, Head of Customer Service, Gruppchef, Teamledare, Team Manager, Teamleader

Ansök här

Kategori

Ledning/Management

Sista ansökningsdag

2018-12-20

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här