Vi rekryterar en drifttekniker med kundansvar till DGC i Göteborg!

Dina arbetsuppgifter
Nu rekryterar vi en drifttekniker med kundansvar inom området IT-drift till DGC i Göteborg. DGC ansvarar idag för drift, support och underhåll av tusentals företagskunders verksamhetssystem, när och IT-drift. I denna tjänsten kommer du arbeta nära kunder och i återkommande drift- och uppföljningsmöten stämmer du av leverans och kundnöjdhet. Du är operativ samt bygger upp och förvaltar kundernas miljöer, föreslår uppgraderingar och förändringar och ansvarar för samt driver vidare detta i projektform.

Om företaget
DGC utvecklar och levererar kundanpassade IT-drifttjänster till kunder som har höga krav på säkerhet, tillgänglighet och innovation. Vi levererar våra tjänster, från såväl egen som publik infrastruktur, med hög servicegrad och ett personligt engagemang. Vårt högsta mål är att vi ska ha marknadens nöjdaste kunder.

Din profil
Du har en relevant utbildning för tjänsten samt minst 3 års erfarenhet av arbete med renodlad serverdrift i större, komplexa Microsoft-miljöer samt erfarenhet av att arbeta nära kunder. Du har en stor servicekänsla och är en person som tar mycket ansvar samtidigt som du brinner för teknik. Att du är social, arbetar strukturerat och är van att planera ditt arbete och är noggrann i det du gör ser vi som en självklarhet.

För att lyckas i rollen ser vi att du har goda kunskaper inom Windows Server/klient, AD och GPO, Office 365 och Azure, Exchange, RDS och/eller Citrix samt PowerShell. Har du kunskaper inom följande är det även mycket meriterande: VMware och Hyper-V, Nätverk/Brandväggar, Linux, ITIL, övervakning, backup etc.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Sara Gelsi på telefon 0733-679132 eller sara.gelsi@2complete.se

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012.

Ansök här

Kategori

Data/IT

Sista ansökningsdag

2019-01-19

Placering

Göteborg

Anställningsform

Visstidsanställning
Heltid

Kontaktperson

Sara Gelsi
Ansök här