Tekniker sökes till verkstad i Nyköping

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en tekniker för reparation och service av tyngre fordon mot industrin. Du kommer att arbeta självständigt, med frihet och goda variationer i dina arbetsuppgifter. I ditt arbete kommer du att utföra diverse serivice och reparationsåtgärder.

Tjänsten är heltid, måndag till fredag 7-16.

Om företaget
Mer information ges vid en intervju.

Din profil
Vi söker dig som trivs att arbeta självständigt med stor frihet. Vi värdesätter social kompetens och att du är personen som ställer upp då det behövs. Vi ser gärna att du uppskattar kundkontakt, då det förekommer till viss del. Om du har en fordonsteknisk utbildning är detta meriternade, men inget krav. Även erfarenhet av service/reparationer av truckar, lastbilar eller entreprenadmaskiner är meriterande. PC-vana och B-körkort är ett krav.

Vi söker dig som har följande egenskaper:
- Problemlösningsförmåga
- Självgående
- Flexibel
- Serviceminded
- En god kollega

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Emily Higgins på telefon 073-365 68 32 eller emily@2Complete.se


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Ansök här

Kategori

Fordonsindustri

Sista ansökningsdag

2019-02-02

Placering

Nyköping

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här