Vill du arbeta med biltvätt/rekond i Södertälje?

Dina arbetsuppgifter
Arbetsbeskrivning: Vi söker dig som vill arbeta med biltvätt/rekond, arbetsplatsen ligger i Södertälje. Dina arbetsuppgifter kommer vara att i grupp städa bilen både utvändigt och invändigt. Du iordningställer, polerar, städar och tvättar personbilar och transportbilar från olika varumärken.

Arbetets omfattning: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, arbetstiderna är varierande då skift förekommer. Du kommer att arbeta på rullande schema mellan 8:00-21:00 på vardagar och 10:00-18:00 på helgerna.


Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervju.

Din profil
Kompetenskrav: För att lyckas i rollen krävs det att du är noggrann, hjälpsam, effektiv och trivs att arbeta i grupp. Arbetet kommer utföras under tidspress men du bör samtidigt vara försiktig då kvalitet är viktigt för kunderna. Har du tidigare arbetat med lokalvård eller bilar på något sätt är detta meriterande. B-körkort underlättar arbetet och är därmed ett krav. Du behärskar antingen svenska eller engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper: Vi söker dig som är driven, engagerad och trivs att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Vi söker dig som uppfyller följande kriterier:
• Serviceminded
• Positiv attityd
• Strukturerad och ordningsam

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Emily Higgins på telefon 073-365 68 32 eller emily@2Complete.se


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Ansök här

Kategori

Fordonsindustri

Sista ansökningsdag

2019-02-02

Placering

Södertälje

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här