Truckförare till vår kund i Södra Stockholm

Dina arbetsuppgifter
På kundens gård hämtas och lämnas maskiner i ett konstant flöde under våra öppettider. Som truckförare ansvarar du för att hålla ordning och reda på gården så att vi på ett smidigt sätt har rätt maskin på rätt plats för våra kunder.

Förutom arbetet på gården kan din arbetsdag även innebära leverans eller hämtning av maskin hos en kund på fältet.

Vi söker dig som vill arbeta heltid, start omgående. Arbetstiderna är måndag till fredag 6-15 eller 7-16.Om företaget
Mer information om bolaget ges vid en intervju

Din profil
Vi söker dig som har god datorvana samt att du behärskar svenska i tal och skrift. Du är en duktig truckförare och du innehar B-körkort. Som person är du social, noggrann, strukturerad och ordningsam. Du trivs med att ta eget ansvar samt med att arbeta med varierande arbetsuppgifter.

Du gillar att i alla lägen ge bra service, är självgående och tar egna initiativ. Du har förmågan att även under intensiv arbetsbelastning ha ett gott humör, vara hjälpsam och lösningsorienterad. Är du duktig på att planera i flera steg för att effektivisera stora flöden på en begränsad yta, har blick för att skapa en inbjudande och snygg gård, kanske du är vår nya kollega. I stunder är det ett mycket högt tempo då vi alla gör allt för att hjälpa kunden så fort som möjligt. I andra stunder är det lugnare, då tar du initiativ och ansvarar för att planera och strukturera arbetet på gården.

Är du intresserad? Skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emily Higgins, emily.higgins@2complete.se eller ring 073-365 68 32.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Ansök här

Kategori

Logistik/Transport/Lager

Sista ansökningsdag

2019-01-19

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här