Vi söker Anläggningschef till Waxy i Smista

Dina arbetsuppgifter
Waxy är ett företag inom bilvård som nu står inför en kraftig expansionsfas. Vi söker dig som vill var med på Waxys spännande tillväxtresa och som kan axla rollen som Anläggningschef för anläggningen i Smista. I din roll har du budgetansvar och affärsansvar för anläggningen och du har personalansvar över både kundmottagare och bilvårdare. Du kommer även vara med och rekrytera in säljare till företaget och de kommer sedan tillhöra ditt team. I din roll kommer du även att ta in nya företagskunder och skapa varaktiga samarbeten. Du rapporterar till VD.

Några av dina ansvarsområden:

- Budgetansvar och affärsansvar
- Personalansvar
- Årsplan, prognoser och resultatansvar
- Marknadsaktiviteter och event
- Egen försäljning mot företagskunder


Om företaget

Vårt varumärke
Waxy har skapat den mest moderna och mest miljövänliga bilvårdsanläggningen i Sverige. Företaget grundades 2010 av ett team av experter med lång erfarenhet av professionell bilvård med en strategi att utveckla en kedja av rikstäckande bilvårdsstationer för de nordiska länderna.

Vårt uppdrag
Att leverera en imponerande kundupplevelse där vi når en ny nivå av rena bilar med miljön i fokus.


Din profil
Vi söker dig som har mins tre års dokumenterad erfarenhet som Platschef eller Försäljningschef inom bilbranschen. Vi ser att du har erfarenhet av att leda grupper mot uppsatta mål samt av att vidareutveckla och coacha individer. Det är ett plus om du har haft personalansvar över både arbetare och tjänstemän. Vi ser även att du har arbetat som säljare där du fått god förståelse för försäljning och dess processer.

Som person är du ödmjuk och lyhörd samt har ett starkt driv och stor passion för att göra affärer. Du är trygg i ditt ledarskap och du förstår vikten av att få dina medarbetare att sträva mot gemensamma mål. Din personlighet präglas av struktur, nyfikenhet och kreativitet. Du har ett proaktivt försäljningssätt, är bra på att nätverka, samt att du har en naturlig fallenhet för att se nya affärsmöjligheter. Vi ser även att du trivs med att arbeta i en föränderlig miljö och att du är flexibel och prestigelös som person.

Svenska och Engelska i tal och skrift är ett krav. B-körkort är ett krav.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Siri Hågefalk på telefon 076-869 30 58 eller siri@2complete.se


Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012

Sökord: Platschef, Anläggningschef, Försäljningschef, Säljchef

Ansök här

Kategori

Ledning/Management

Sista ansökningsdag

2019-01-24

Placering

Huddinge

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här