Erfaren Rekondare som vill arbeta som Arbetsledare sökes

Dina arbetsuppgifter
Arbetsbeskrivning: Vi söker dig som vill arbeta som arbetsledare för ett team rekondare/biltvättare. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som Rekondare och vill ta ett stag vidare i din karriär, då har vi tjänsten för dig. Arbetsplatsen ligger södra om Stockholm, dina arbetsuppgifter kommer vara att i grupp städa bilen både utvändigt och invändigt. Du iordningställer, polerar, städar och tvättar personbilar och transportbilar från olika varumärken. Samt att du kommer att arbetsleda gruppen, ansvara för den dagliga driften samt stötta personalen i de utmaningar som uppstår. Vi söker dig som vill arbeta som arbetande arbetsledare och vara en del av teamet.

Arbetets omfattning: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, arbetstiderna är varierande då skift förekommer. Du kommer att arbeta på rullande schema mellan 8:00-21:00 på vardagar och 10:00-18:00 på helgerna.

Om företaget
Mer information ges vid en intervju

Din profil

Kompetenskrav: För att lyckas i rollen krävs det att du är noggrann, hjälpsam, effektiv och trivs att arbeta i grupp. Vi söker dig som tidigare arbetat som Rekondare. Du ser det som en utmaning att arbetsleda gruppen och strävar alltid efter positiva resultat. B-körkort är ett krav samt att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper: Vi söker dig som är driven, engagerad samt vill utveckla både processer och personal. Vi söker dig som uppfyller följande kriterier:

• Serviceminded

• Positiv attityd

• Strukturerad och ordningsam

• Organiserad

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Emily Higgins på telefon 073-365 68 32 eller emily@2Complete.se

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Ansök här

Kategori

Fordonsindustri

Sista ansökningsdag

2019-01-19

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här