Vi söker duktiga mekaniker till Göteborg!

Dina arbetsuppgifter
Är du tekniskt intresserad och har ett stort bilintresse? Letar du efter ett arbete med varierande arbetsuppgifter så kan det vara dig vi söker!

Just nu söker vi efter flera duktiga mekaniker till olika bilanläggningar runt om i Göteborg. I ditt arbete som mekaniker kommer du utföra service och arbeta med reparationer och felsökningar på personbilar. Du kommer även ha en del kundkontakt via telefon och i personliga möten under din arbetsdag.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjun.

Din profil
För att vara kvalificerad för denna tjänsten behöver du ha en 3-årig gymnasial fordonsteknisk utbildning, alternativt en likvärdig sådan. Har du tidigare arbetat som mekaniker och känner dig bekväm i att arbeta självständigt är detta meriterande. Som person är du engagerad, effektiv och ansvarsfull. Du är social och har lätt för att samarbeta. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt har en god datavana.

Ett krav för tjänsten är att du har B-körkort.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Sara Gelsi på telefon 0733-679132 eller sara.gelsi@2complete.se

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012.

Ansök här

Kategori

Fordonsindustri

Sista ansökningsdag

2019-09-29

Placering

Göteborg

Anställningsform

Visstidsanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här