Vill du arbeta som Tekniker/Operatör mot Styr och Regler

Dina arbetsuppgifter
Arbetsbeskrivning: Vi söker dig som vill arbeta med styr och regler på ett av Stockholms ledande företag inom styr- och övervakning. Deras affärsidé är att tillhandahålla energieffektiva system och kundanpassade lösningar. De utför projektering, installationer och service med hög kvalitet.

Du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter med mycket eget ansvar. Du blir en del av ett litet team där du får möjligheten att vara med och påverka både system och ditt arbete. Det är viktigt att du drivs av nöjda kunder, du har högt affärssinne samt ett brinnande engagemang för datasystem. Dina arbetsuppgifter som tekniker/operatör kommer bland annat att vara att övervaka idrottsanläggningar för Stockholms stad. Ni övervakar bland annat luft, vatten och värme.

Arbetets omfattning: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, arbetstiderna är 7-16, flextid förekommer.

Om företaget
Mer information ges vid en intervju.

Din profil
Kompetenskrav: För att lyckas i rollen som tekniker/operatör ser vi gärna att du arbetat/studerat automation, styr och regler, processteknik, larm eller el. Har du en teknisk utbildning samt arbetat med styrsystem är detta meriterande. Du har hög servicekänsla och en god förståelse för processer och ett grafiskt sinne. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har god datorvana.

Personliga egenskaper: Vi söker dig som är driven, engagerad och trivs att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Vi söker dig som uppfyller följande kriterier:

• Serviceminded

• Positiv attityd

• Strukturerad och ordningsam

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Emily Higgins på telefon 073-365 68 32 eller emily@2Complete.se

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.

Ansök här

Kategori

Bygg/Fastighet

Sista ansökningsdag

2019-01-19

Placering

Stockholm

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Ansök här