Har du erfarenhet inom bygg eller fastighetsbranschen och vill arbeta som säkerhetstekniker?

Dina arbetsuppgifter
Nu har du möjlighet att jobba i ett utvecklande och tryggt team som tillsammans arbetar för en tryggare värld. Vill du att ditt arbete skall göra skillnad? Då kan detta absolut vara jobbet för dig!

Till vår kund som är verksam inom säkerhetslösningar söker vi nu efter en Säkerhetstekniker med inriktning mot lås och dörrsystem. Du kommer att installera, driftsätta och utföra service av lås, låssystem och relaterade produkter inom dörrsystem hos kunder runt om i Göteborg.


Om företaget
Mer information kring företaget ges vid intervjun.

Din profil
Du som söker kommer med fördel från bygg, el eller fastighetsbranschen och har erfarenhet utav ett tekniskt arbete. Har du arbetat med lås och låssystem så är det självklart meriterande men det viktigaste är att du vill utvecklas och är tekniskt intresserad. Du trivs i en varierad arbetsdag och att jobba i ett högt tempo. Som person har du en god social kompetens och drivs av att leverera bra service.

Ett krav för tjänsten är att du har B-körkort och behärskar svenska i tal och skrift. Tjänsten är på heltid och servicebil ingår i arbetet.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Sara Gelsi på telefon 0733-679132 eller sara.gelsi@2complete.se.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012.

Ansök här

Kategori

Teknik/Ingenjörsyrken

Sista ansökningsdag

2018-11-11

Placering

Göteborg

Anställningsform

Tillsvidareanställning
Heltid

Kontaktperson

Sara Gelsi
Ansök här